Publicerat: mars 9, 2018

Ekonomiassistent med administrativ inriktning

Om dig

Vi söker dig som tycker att administration är roligt. Vi ser gärna att du ser din framtid i detta yrke genom att du är i början av din karriär eller att du har erfarenhet av yrket och vill fortsätta inom det..

En klar en fördel om du redan har erfarenhet av administration och ekonomi, men viktigast är din personlighet. Skåneinstallatören är ett företag under tillväxt och utveckling, därför ser vi gärna att du är flexibel, positivt till förändring och deltar i utvecklingen.

Du har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan likvärdig utbildning. Du behärskar svenska i tal och skrift och du är givetvis en god datoranvändare. Du trivs självklart att arbeta i ett glatt gäng med högt tempo. Om du har erfarenhet av affärssystemet pyramid är detta meriterande. Som person är du ordningsam, öppen och har ett stort engagemang och slutför det du tar dig för. Du erbjuder gärna en hjälpande hand och är noggrann, prestigelös och flexibel. Du strävar efter struktur, effektivitet och ett gott arbetsklimat inom laget.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer bestå av att bland annat hantera leverantörsfakturor, beställningar, fakturering, skapa arbetsorder, hantera kunderuppgifter, lämna allmän information till kunder, föra protokoll, ansvara för telefonen, mail, leveranser, besökare samt övrig diverse administration och övriga kontorsgöromål.

Anställning: Provanställning- tillsvidare, deltid 60% som kan komma att utökas

Skicka din ansökan

Intresserad av tjänsten? Skicka CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för oss.Bifoga CV: