Publicerat: februari 13, 2019

Elektriker

Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har fått ditt certifikat. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål.

Som person trivs med att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga. I ditt arbete kommer du ha kundkontakter och din förmåga att skapa goda relationer är av stor vikt. På Skåneinstallatören vill vi att våra medarbetare visar noggrannhet och engagemang.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi 2 elektriker som vill vara med och utveckla Skåneinstallatören. Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, reparation, underhåll, servicejobb och nyproduktion.

Om oss

Skåneinstallatören har för närvarande 50 anställda. Vårt kontor är strategiskt placerat i expansiva Malmö. Vi utför allt från mindre serviceuppdrag till entreprenader inom elinstallationer, kameraövervakning, brandlarm, porttelefon, passersystem och gemensam el för bostadsrättsföreningar. Vi utför även alla typer av VVS uppdrag och närliggande arbeten. Skåneinstallatören värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka din ansökan

Intresserad av tjänsten? Skicka CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för oss.Bifoga CV: