Publicerat: februari 13, 2019

Fiberkoppar tekniker

Här får du en stor möjlighet att vara med i en spännande utveckling av Skåneinstallatören och aktivt medverka till att utveckla en konkurrenskraftig verksamhet och dig själv.

Om tjänsten

Vi söker nu fiber- & koppartekniker som kan driva och planera projekt lika väl som att agera utförare. Du har flera års erfarenhet av olika typer av fiber- och kopparinstallationer, så som nybyggnation, ombyggnation och uppgradering av stamnät, områdesnät samt fastighetsnät.

Om dig

Vi vill att du har en blick för helhetslösningen, ifrån projekteringen till färdig installation, dokumentation och nöjd kund. Det är viktigt att du kan föra en bra dialog med både kollegor, beställare och kunder som resulterar i hög kvalitet på arbetet som ska utföras och levereras. Du är den som ser möjligheter när problem dyker upp, bidrar till positiv arbetsanda och driver mot uppsatta mål. Att dela med dig av din kunskap till dina kollegor är något du brinner för samtidigt som du själv är intresserad av att lära dig om nya tekniker och arbetssätt.

Positivt är om du har erfarenhet av en ledande roll i projekt eller tidigare har arbetat som ledande montör. Du är säker och trygg när det gäller felsökning i ex. spridning- och stamnät, och har ett självständigt och lösningsorienterat arbetssätt.

Om oss

Skåneinstallatören El, VVS och Infra har för närvarande ca 80 anställda. Vårt kontor är strategiskt placerat i expansiva Malmö. Vi utför allt från mindre serviceuppdrag till entreprenader inom elinstallationer, alla typer av VVS uppdrag och allt inom fiber och koppar (CAT).

Skicka din ansökan

Intresserad av tjänsten? Skicka CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för oss.Bifoga CV: