Publicerat: januari 16, 2018

Projektledare El

Här får du en stor möjlighet att vara med i en spännande utveckling av Skåneinstallatören och aktivt medverka till att utveckla en konkurrenskraftig verksamhet och dig själv.

Om tjänsten

Som projektledare hos oss kommer du att leda, utveckla och driva elprojekt hos våra kunder. Din roll innebär att ansvara för projektens tekniska och ekonomiska genomförande och resultat. Som projektledare hos oss kommer du även att göra kalkyler som ligger till grund för offerter och du förväntas arbeta tätt med dina kollegor på enheten.
Du kommer att vara företagets representant externt och internt, och du arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egen personal. Vi erbjuder dig en roll som du kan påverka innehållet i och som du kan forma tillsammans med oss.
Vi söker dig som idag jobbar som projektledare med Elentreprenader, större projekt
Tjänsten har sin placering i Malmö

Om dig

Vi söker dig som har bred erfarenhet från elbranschen och vi ser gärna att du arbetat med projektledning, kalkyl och marknad. Du har eftergymnasial utbildning inom el eller motsvarande kompetens.
För att du ska trivas och lyckas i rollen som projektledare hos oss ska du känna dig bekväm med och ha erfarenhet av frågor kring ekonomi och projektuppföljning, kundkontakter och att hantera deadlines. Du ska ha goda kunskaper inom IT och Office-paketet.
Som person ska du ha förmågan att bygga relationer och vara målinriktad, vi vill att du brinner för att göra bra affärer. Du är strukturerad och serviceinriktad samt trivs med att arbeta i projektform.

Om oss

Skåneinstallatören El och VVS har för närvarande 50 anställda. Vårt kontor är strategiskt placerat i expansiva Malmö.
Vi utför allt från mindre serviceuppdrag till entreprenader inom elinstallationer, kameraövervakning, brandlarm, porttelefon, passersystem
och gemensam el för bostadsrättsföreningar. Vi utför även alla typer av VVS uppdrag och närliggande arbeten.

Skicka din ansökan

Intresserad av tjänsten? Skicka CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för oss.Bifoga CV: