Publicerat: februari 13, 2019

VVS-montörer

Om dig

Vi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad och social som person. Du trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Arbetet bjuder på många olika utmaningar. Vi vill att du löser problem och ser utmaningar som ett sätt att växa i din yrkesroll. Dessutom uppskattar vi om du är energisk, uthållig, kan hålla humöret uppe och bjuda på dig själv. Du är lojal och har en ansvarstagande inställning gentemot arbetsgivare, medarbetare och kunder. Vi ser gärna dig som söker att du har:

• B-körkort

• Innehar VVS-certifikat

• Bred erfarenhet av VVS-arbeten

• Säker Vatten-certifikat

• Social och utåtriktad som person

• Kvalitetsmedveten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu 6 VVS-montörer.
Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, servicejobb, stambyte, ventilbyte, entreprenad m.m.

Om oss

Skåneinstallatören har för närvarande 50 anställda. Vårt kontor är strategiskt placerat i expansiva Malmö.
Vi utför allt från mindre serviceuppdrag till entreprenader inom elinstallationer, kameraövervakning, brandlarm, porttelefon, passersystem
och gemensam el för bostadsrättsföreningar. Vi utför även alla typer av VVS uppdrag och närliggande arbeten. Skåneinstallatören värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka din ansökan

Intresserad av tjänsten? Skicka CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för oss.Bifoga CV: