Din VVS-montör i Malmö och Skåne

Kontakta oss
Din VVS-montör i Malmö och Skåne

Skåneinstallatören är en auktoriserad VVS-firma som utför alla typer av VVS-uppdrag och närliggande arbeten;  från byte av minsta packning till större jobb som undercentraler, ventilbyten i flerbostadshus och nyproduktion. Våra kontor finns i Malmö och Lund men vi är verksamma även i övriga Skåne.

Som företag är Skåneinstallatören en fullservicepartner som eftersträvar långsiktiga samarbeten inom VVS. Med ett brett utbud av tjänster och kreativitet erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och samarbetspartners.

Vår vision är att det ska vara lätt för dig som kund. Fasta priser, kvalitet, och punktlighet sparar tid och pengar. Med oss får du en personlig kontakt och ett professionellt utfört arbete av auktoriserade VVS-montörer.

VVS-service

Behöver ni VVS-service? Våra rörläggare hjälper till med allt från minsta reparation till komplett installation av värmepump.  Hos oss kan ni som företag eller bostadsrättsförening teckna fördelaktiga serviceavtal inom både VVS och el.

Entreprenad

Anlita Skåneinstallatörens VVS-montörer för totalentreprenad inom VVS. Våra auktoriserade rörmokare utför nyproduktion av VVS-installationer i allt från villor till flerbostadshus. Välkomna att kontakta oss för en initial VVS-konsultation.

Stambyte

Kontakta oss för stambyte. Vi har lång erfarenhet av byte av vatten- och värmestammar i flerbostadshus, BRF m.m.

Undercentral

Vi är behjälpliga med allt från kontakt med nätägare till levererans av färdig produkt.

Vad kan våra VVS-montörer hjälpa dig med?

Skåneinstallatören utgår från Malmö och Lund men är verksamma i hela Skåne. Beskriv hur våra rörmokare och rörläggare kan hjälpa dig så återkopplar vi inom kort.